B&B de Bavelse Hoeve

Bed & Breakfast in landelijke stijl


B&B de Bavelse Hoeve is gelegen in het buitengebied van het Noord-Brabantse dorp Bavel, wat onderdeel uitmaakt van de gemeente Breda. Hieronder een kleine greep uit de bezienswaardigeheden en accommodaties, welke u in onze nabijheid kunt vinden;

  • Diverse natuurgebieden op steenworp afstand, zoals de Chaamse bossen, boswachterij Dorst, het Ulvenhoutse bos, het Markdal en het Mastbos. Met vele wandelroutes en (knooppunt) fietsroutes.

  • Diverse steden, zoals Breda op 10 minuten, Tilburg op 15 minuten, Den Bosch op 30 minuten, Roosendaal op 20 minuten en Antwerpen op 35 minuten. Allen zeer goed te bereiken via de nabij gelegen snelwegen A58, A27 en A16.

  • Sterrenrestaurant Wolfslaar op 10 minuten afstand, sterrenrestaurant de Zwaan op 20 minuten afstand, sterrenrestaurant O&O op 25 minuten afstand. Daarnaast vele restaurants en horecagelegenheden op slechts 5 tot 10 minuten in Bavel, Ulvenhout en 't Ginneken. Maar uiteraard ook in (centrum) Breda.

  • Keuze uit maar liefst 10 verschillende golfbanen in een omtrek van 15 minuten reizen, met Golfbaan Princenbosch op slechts 4 minuten afstand.

  • Conferentieoord en evenementenhal Breepark op 5 minuten..

  • Wij beschikken over 2 robuuste leenfietsen. die u gratis kunt reserveren.. Mocht u een e-bike of scooter willen huren, klik dan hier;


Om te bepalen wat er zoal te doen is in de regio, kunnen onderstaande sites u wellicht verder helpen;

-- Download hier meer informatie over de omgeving --