B&B de Bavelse Hoeve

Bed & Breakfast en Wellness in landelijke stijl

B&B de Bavelse Hoeve is gevestigd in onze prachtige woonboerderij, die dateert van 1933. De voormalige stal en graanloods zijn in 1953 herbouwd, nadat deze aan het einde van de 2e wereldoorlog door brand verloren zijn gegaan, Begin jaren 70 is de boerderij in burger handen gekomen en sinds 2018 zijn wij de trotse eigenaren, Daar waar eens varkens, jongvee, melkkoeien en werkpaarden stonden en waar noeste arbeid verricht werd, is nu een sfeervolle Bed & Breakfast gemaakt. Eind 2019 is onze accommodatie opgeleverd en die bestaat uit een bijzondere ambiance met 3 prachtige gastenkamers en bijbehorende Wellness voorzieningen. Onze B&B is rookvrij, huisdiervrij en niet geschikt voor kinderen..

Onze 3 kamers bevinden zich op de 1e verdieping en zijn bereikbaar middels een ruime, gemakkelijke trap, die aansluit op de royale centrale overloop. Op deze overloop wordt uw ontbijt 's ochtends geserveerd en vanuit de overloop heeft u ook toegang tot het bijzondere dakterras. Elke kamer heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen en is uitgerust met zeer comfortabele Swiss Sense boxsprings van de hoogste kwaliteit. Uiteraard kunt u gebruik maken van gratis Bavelse Hoeve WiFi en alle voorzieningen die uw kamer en de openbare ruimten bieden. Mocht u gaan fietsen, dan kunt u deze veilig stallen in een afgesloten ruimte om daarna lekker na te praten op het boeren buitenterras. in de tuin.

Onze B&B is gelegen in het buitengebied van het Noord-Brabantse dorp Bavel, wat onderdeel uitmaakt van de gemeente Breda. Op steenworp afstand van de Chaamse bossen, boswachterij Dorst, het Ulvenhoutse bos, het Markdal en het Mastbos. Maar ook vlak bij het levendige centrum van Breda en conferentieoord Breepark. Tegelijkertijd zijn wij zeer goed bereikbaar via de A58 en u parkeert bij ons gratis en veilig op onze privé parkeerplaats. Onze B&B is een uitvalsbasis voor recreanten die rust zoeken, voor recreanten die bruisende steden als Breda, Tilburg of Antwerpen willen bezoeken, maar uiteraard ook voor mensen met zakelijke verplichtingen in de regio.

Wij verwelkomen u graag als gast in B&B de Bavelse Hoeve, om te genieten van onze gastvrijheid.

Met vriendelijke en gastvrije groet, uw gastvrouw en gastheer; Sandra & Theo.